Belangrijke patiënteninformatie

Haal- en brengservice

Wij halen u thuis op, brengen u vervolgens naar de tandartspraktijk en nadat u behandeld bent wordt u weer netjes thuis afgezet. Aan deze service zijn geen kosten verbonden en dat is uniek in Nederland!

Wij proberen onze vervoerservice zo efficiënt mogelijk in te plannen. De mogelijkheid bestaat dat de chauffeur ook patiënten van andere adressen moet ophalen. Wij vragen u daar rekening mee te houden. 

Zorg dat u tijdig klaar staat op het afgesproken tijdstip zodat de chauffeur de geplande route en tijden kan volgen. Zo komt hij niet te laat bij anderen en bent u op tijd in de tandartspraktijk.

Neem bij iedere afspraak uw verzekeringspasje en identiteitsbewijs mee, ook van uw gezinsleden die gelijktijdig worden opgehaald voor tandartsbezoek. U heeft deze nodig in de praktijk, u hoeft deze dus niet bij de chauffeur af te geven.

Houdt de telefoon met het bij ons bekende telefoonnummer bij de hand, zo kunnen wij u bereiken in het geval van onvoorziene omstandigheden.

Onze chauffeurs zijn dusdanig gekwalificeerd dat zij ten eerste minimaal vijf jaar in bezit van een rijbewijs zijn. Ten tweede houden zij zich aan de chauffeursetiquette. Ook beheersen zij zowel de Arabische- als de Nederlandse taal en zijn zij communicatief vaardig. Het is niet toegestaan om tijdens het reizen met de Shuttle auto te eten of te roken.

In verband met de corona maatregelen is het verplicht een mondkapje te dragen in de auto. U dient deze zelf mee te nemen en te dragen op de voorgeschreven manier. Dus over de mond en neus gedragen en niet onder de kin. Wij vervoeren geen personen zonder mondkapje.
Wij zijn verplicht ons aan deze maatregelen te houden door de overheid. Overtredingen kunnen u een boete opleveren. 

Het kan gebeuren dat er geen Arabisch sprekende tandarts beschikbaar is. Dan zullen zij uw behandelwensen zodanig vertalen dat er sprake is van een juiste vertolking. De chauffeurs rijden van maandag t/m zaterdag van 08.30-19.00 uur.

Uw bezoek in de praktijk.