Belangrijke patiënteninformatie

De factuur en betaling

Enkele dagen nadat u behandeld bent ontvangt u een rekening van Infomedics. Zij verzorgen het betalingsverkeer voor onze praktijk.

Infomedics is als bedrijf gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties. Zij nemen werk uit handen zodat we meer tijd hebben voor onze zorgverlening en meer aandacht hebben voor u!

Is het bedrag van de ontvangen factuur hoger dan het bedrag dat u direct kunt betalen? Dan kunt u altijd een betalingsregeling afspreken. Na ontvangst van de nota neemt u contact op met Infomedics via 036 – 20 31 900 of www.infomedics.nl. Spreekt u geen Nederlands of Engels, dan kunnen wij u hierbij helpen.

Bent u het niet eens met een ontvangen factuur of heeft u een klacht, neem dan altijd direct contact op met ons via help@radardental.nl

Betaal uw nota voor de uiterste betaaldatum om te voorkomen dat er wettelijke incassokosten in rekening gebracht worden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor extra kosten die ontstaan wegens onjuiste adres en contactgegevens, te late betaling of niet direct reageren op een klacht een ontvangen factuur of de behandeling.

Heeft u een klacht over een medewerker of de behandeling? Lees hier welke stappen u kunt ondernemen.

Infomedics